Tezli/Tezsiz Yüksek Lisans Programlar Arası Yatay Geçiş Başvuruları

28.07.2018 Cmt

Tezli/Tezsiz Yüksek Lisans Programlar Arası Yatay Geçiş Başvuruları

LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİLERİNE ÖNEMLE DUYURULUR
2018–2019 Güz Yarıyılında Tezli/Tezsiz programlar arası geçiş yapmak isteyen öğrencilerimizin, aşağıda yer alan linkten başvuru formunu doldurup, ekinde ALES sınav sonuç belgesi ile Enstitü Öğrenci İşlerine en geç 14 Eylül Cuma günü saat 17:00’a kadar müracaat etmeleri gerekmektedir. Bu tarihten sonra yapılan müracaatlar işleme alınmayacaktır.
Not: Müracaat bitim tarihinden sonra enstitü yönetim kurulu tarafından değerlendirme yapılarak kontenjan dâhilinde geçiş hakkı kazanan öğrencilerin listesi sabe.gelisim.edu.tr web sayfası DUYURULAR bölümünde ilan edilecektir.
Sağlık Bilimleri Enstitüsüne bağlı programlar için ilgili ALES Puan Türü (EA – SOZ) en az 55 Puan olmalı.

Tezli / Tezsiz programlar arası geçiş başvuru dilekçesi için tıklayınız

Adres